Sider

torsdag den 31. januar 2013

Så blev Clivia sået

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at få sået mine Clivia frø. Jeg har godt nok været meget i tvivl om, hvordan jeg skulle så dem, for jeg synes ikke der står så meget om det, og det jeg kan finde på nettet fortæller i øst og vest om såning af clivia frø.
Måske er det positivt og i virkeligheden fortæller mig, at de er nemme at få til at spire, men det kan jo også være det ikke er.
Jeg har valgt at så dem i små potter som er 4 cm i diameter. Jeg har sået dem i et minidrivhus efter de har stået i vand i et døgns tid. Så må det bære eller briste.Det jeg dog har kunnet læse mig frem til på stort set alle hjemmesider jeg har været inde på er, at de skal være lidt synlige i overfladen.. Så det er de.. Jeg har dog dækket dem lidt mere til, efter jeg tog billederne her.
Jeg krydser i hvert fald fingre for, at jeg om 3-4 år står med mange blomstrene Clivia planter.

1 kommentar:

  1. Kære Tine,
    Ja, det er altid spændende at se om det man sår, nu også spirer som det skal. Jeg krydser fingre for dig! Pas forresten på at jorden ikke bliver alt for våd. Den er til den meget fugtige side, kan jeg se. Men nu kender jeg selvfølgelig heller ikke reglerne for at så cliva.
    Lune hilsener, Mathias

    SvarSlet