Sider

fredag den 19. oktober 2012

Frøposer

Så er jeg næsten færdig med at tage frø fra det spinkle udvalg jeg har.. Meningen er jo at jeg skal have masser men det tager jo altså lidt tid før min køkkenhave/blomsterparadis er på plads og færdigt..
Jeg har været lidt rundt ved familie (især min mor) og få lidt frø med hjem så jeg kan få lidt nyt så nu skal de jo bare i poser..
Jeg fandt denne skabelon på nettet, som jeg har brugt:


Jeg havde noget tykt papir i forskellige mønstre liggende som jeg så har brugt til at lave poserne og synes de er rigtige fine. Havde jeg ikke haft det liggende havde jeg nok bare brugt almindeligt gavepapir.Først limede jeg dem sammen men efter de har lagt et stykke tid, synes jeg de begynder at åbne igen.. Tror måske ikke min lim er god nok og ellers er det vel fordi de har lagt i drivhuset et stykke tid..
Så nu er klisterbåndet blevet min bedste ven :o)

 
Her er det frø fra Cosmos jeg har liggende.. Den kan man ikke undvære. Den jeg har her er hvid, men jeg skal helt sikkert have den lyserøde næste år også.
 
Frøposerne ser sådan ud når de er færdige:
 

 

2 kommentarer:

  1. Fine frøposer du har lavet. Hvis du kigger rundt omkring på bloggene, kan du nok være heldig at få flere frø. Og lige velkommen i blogverdenen
    Havehilsener
    Lisbeth

    SvarSlet
  2. Velkommen til ;O) fine frøposer du har lavet .

    SvarSlet