Sider

mandag den 15. oktober 2012

Tulipanløg

Ja jeg ville have jeg kunne have dem over alt.. Men det kommer måske en dag.. Ind til videre må jeg nøjes med dem i krukker og i et begrænset antal bede men sådan er det jo en gang imellem.. Når området ved køkkenhaven en gang bliver færdig om en 5-6-7-8 ja hvem ved om hvor mange år, så kan jeg begynde at lægge dem i jorden og glædes over deres ynde mens resten springer ud.
Jeg var i gang den anden aften og forsøgte mig med Claus Dalby metoden.. At lægge flere løg i krukkerne end man normalt ville gøre og vande jorden rigtig godt igennem først..


 
Det bliver spændende og se hvordan det tager sig ud til foråret.
Jeg har sat 2 krukker med lyserøde løg, 3 krukker med Queen of night og 2 krukker med Spring Green. Til foråret suppleres de med andre løgvækster men dem må jeg købe til den tid..

Spring Green

Queen of night

Ukendt lyserød tulipan

3 kommentarer:

 1. Det bliver helt sikkert smukt :-)
  Og så skal du jo lige huske at de ikke må stå og få nedbør hele vinteren - især hvis der kommer frost. Så risikerer du at de rådner.
  kh. Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet Lone. Jeg tænkte faktisk at stille dem ned i drivhuset.. Det må vel være optimalt.. :o)

   Slet
 2. Det er så skønt at lægge løg nu med tanke på at de dukker op i foråret, hvor vi har allermest behov for at det spirer, vokser og at der er farver. Det bliver helt sikkert smukt, når dine krukker kommer i blomst :-)

  SvarSlet