Sider

søndag den 13. januar 2013

Frostvejr og såtid

Så kom frosten igen !!

Og selvom jeg lige har indset at foråret alligevel ikke er lige om hjørnet ja så kan man alligevel godt forberede sig lidt. For eksempel er der flere stauder der kan såes nu.
Jeg har i løbet af ugen fået en potion frø hjem fra Fru Plum på Fuglebjerggård og selvom langt de fleste er til køkkenhaven og dermed ikke kan såes endnu, så er der alligevel lidt spænding i blandt som kan såes.


Foreksempel har jeg fået en potion Rød solhat / Echinacea Purpurea, som kan såes nu, for de skal have en gang frost inden de spirer optimalt. Regner med jeg skal have dem sået her til aften så jeg kan få dem ud i kulden og stå.

Lige til sidst et par stemningsbilleder af det eneste forår jeg har herhjemme i øjeblikket. Smukt synes jeg, også til trods for, at det er indendøre.. SUK hvor jeg glæder mig til forår.7 kommentarer:

 1. Har det som dig og må erkende at andre der skal tages fat på andre gøremål end de der ligger i selve haven. Jeg har også fundet frøene frem, men er da noget spændt på, om så- og priklemulden er frossen, for så ...
  God fornøjelse med frøsåningen og så håber jeg, at vi kommer til at følge lidt med herinde :-)

  SvarSlet
 2. Jeg ønsker også god fornøjelse med såningen! Og tak for lækre billeder :-)

  SvarSlet
 3. Hej Tine.Spændende med alle de frø du kar købt.Lad os se når det titter op.Som du skriver er der jo ikke så meget andet vi kan foretage os i øjeblikket.God søndag Jette

  SvarSlet
 4. Dejligt med forberedelser til foråret. Jeg sår ikke selv så meget, har aldrig rigtig haft held med den, men prøver alligevel lidt en gang imellem.
  Kan se at Havefolket har et indlæg om såning af netop solhat.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet med artiklen på Havefolket Lene. Nu er jeg helt parat til at så :o)
   Der skal nok komme billeder... hvis det altså lykkes mig ;o)

   Slet
 5. Jeg har det som Lene, jeg sår heller ikke så meget, for det kommer som regel ikke op, men solhat har jeg haft held med.

  SvarSlet
 6. Held og lykke med såningen. Det bliver spændende, at se om det lykkes:-)

  SvarSlet