Sider

søndag den 6. januar 2013

Nu også på Facebook

Ja som mange andre havebloggere efterhånden, har jeg også vovet mig ud i Facebooks vidunderlige verden og selvom jeg kender facebook ret godt i forvejen, så er det alligevel spændende at opbygge en helt ny side.

Alle er velkomne så gå endelig bare ind på linket:

http://www.facebook.com/pages/Havegl%C3%A6der/153059128175507

og synes godt om, så følger i automatisk med.


Jeg er simpelthen så glad for, at jeg har valgt at lave denne blog. Selvom der ikke er mange kommentarer og faste læsere endnu (kommer helt sikkert :o) ), så får jeg alligevel så meget positiv respons på siden af rigtig mange folk der er inde og læse på den.. Her kan jeg kun sige HURRA for Facebook for har jo kunnet dele mine indlæg derinde, som har fået mange derinde til at gå ind og kigge.Det føles endda til tider som om, mennesker i mit nærmiljø tager de ting jeg skriver til sig og selv får lyst til at give sig i kast med haven - således er der een der spurgte mig om jeg ikke nok ville skrive på bloggen, hvornår jeg gør forskellige ting i haven, så hun også kan bruge det og dermed også komme i haven.
Er det da ikke bare fantastisk? Det synes jeg i hvert fald!!
Det gør det hele værd at have en blog og nu altså også en side på Facebook :o)

9 kommentarer:

 1. Ej, hvor sjovt! Jeg har jo lige lagt min blog på FB i forgårs. Jeg har ikke arbejdet så meget med den endnu og er lidt i tvivl om jeg orker de to parallelle sider - men dejligt at få mere selskab. Jeg går straks til din side og "liker". God søndag aften :-)

  SvarSlet
 2. Jeg skal også nok gå ind og synes godt om :) Hvis man gerne vil have flere læsere på bloggen, skal man kommentere hos andre, så kommer det ganske langsomt eller hurtigt. Og det er du jo i gang med.
  Fin rose du viser her.

  SvarSlet
 3. Nu ligger landet således, at jeg efterhånden nok er en af de få danskere der ikke bruger facebook, så jeg nøjes med at nyde din blog og marcipanroser her ;o)

  SvarSlet
 4. Jeg melder mig i koret af dem der ikke bruger facebook, men kan sagtens sætte mig ind i at der er nogle der har lyst til det. Jeg kan ikke længere bruge min forklaring på at jeg er for gammel, min svigermor, der er over 70 er nu på så deeet:-)
  Men jeg følger gerne med på din blog.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 5. Bloggen vil helt sikkert være den primære "dagbog" jeg bruger. Facebook siden vil nok mest være til at gøre opmærksom på det jeg skriver herinde. :o)
  Tak fordi jeres kommentarer :o)

  SvarSlet
 6. Hej Tine,

  Tak for din kommentar på min blog, og for at tilmelde dig. Jeg har også tilmeldt mig din blog. Jeg er på FB men har endnu ikke tænkt på om jeg vil have min blog på den side.
  Men jeg skal nok kigge på din:-)

  Gitte

  SvarSlet
 7. Hej Tine.
  Den bedste måde, at "hverve" nye læsere på din blog, via blogspot, er efter mine erfaringer, at læse og huske og kommentere ved andre. At blogge på facebook har jeg ingen erfaring med. De blogs jeg har set på facebook, synes jeg ikke har haft så meget at byde på, men måske har jeg bare været uheldig.
  Dejlig blog du har, som jeg fik øje på, fordi du havde kommenteret på en af de blogs jeg læser fast.
  Venlig hilsen Malene fra Rødding.

  SvarSlet
 8. Hej Malene
  Tak for din kommentar på bloggen.
  Ja du har nok ret i at mange facebook sider er lidt kedelig. For mig er det også mest et spørgsmål om, at jeg har oplevet flere der ikke rigtig ved, hvordan de skal kommentere på bloggen og derfor er det nemmere for dem at kommentere på facebook.

  SvarSlet
 9. Hej Tine.Jeg har lige fundet din blog,og har tilmeldt mig som fast læser.Jeg siger ligesom de fleste,at hvis du vil have flere læsere til din blog skal du selv melde dig og kommentere jævnligt så vi ved at du er der.Jeg er ikke på facebook,da jeg synes at jeg får dækket mit behov her på bloggen.
  Glæder mig til at følge dig Jette (mit lille gods)

  SvarSlet