Sider

fredag den 26. april 2013

Vindueskarmene bugner

Det føles som evigheder siden jeg sidst skrev et indlæg på min blog, men der har bare været så meget i haven jeg ville have lavet, så med det gode vejr har jeg været i haven ved hver tænkelig lejlighed.

Mine vindueskarme bugner og jeg glæder mig altså til at få det installeret i drivhuset og få det væk fra vindueskarmene.
Digitalis  

 Digitalis

 Akeleje

 Agurk

Lathyrus

Dog har jeg lidt problemer med de tomatplanter jeg selv har sået.

De visner for mig. Det er ikke fordi de mangler vand og synes heller ikke jeg overvander dem.. Jeg tror selv det skyldes gødningen af dem idet jeg synes det er rigtig svært at gøde dem rigtigt, sådan som de står nu.
Hvad tror i det skyldes?
Men selvfølgelig er det ikke værre end at jeg kan købe nogle planter til drivhuset, men det er nu sjovere at have lavet dem selv. 

Jeg har desuden et stort problem. Jeg har nogle store krukker som jeg simpelthen ikke ved, hvad jeg skal plante til med.. De er ca 120 cm høje og rimelig brede. Sidste år havde jeg buksbom i men de var ikke store nok og det så bare mærkeligt ud..
Har i nogle gode ideer??3 kommentarer:

 1. Der er ikke meget go i mine hjemmesåede tomatplanter, men de er ikke visnet ned. Jeg har overvejet, om jeg skulle give dem gødning, men hvis de kommer til at hænge sådan af det, er det ingen god idé.
  Krukkerne har jeg ingen forstand på, forhåbentlig er der andre, der vil byde ind her. Et træ af en slags måske???

  SvarSlet
 2. Umiddelbart tror jeg at det er alt for tidligt at begynde med gødning, jeg har ikke selv gjort det endnu, og mine hænger ikke, men de er selvfølgelig heller ikke så store som dine endnu.

  Du kunne evt. plante noget højt i dine krukker, små træer. Jeg synes godt at der kunne godt være buksbom i, men så skal de også være ret store for at krukkerne ikke dominerer for meget.

  Pøj pøj med det:-)

  SvarSlet
 3. Hej..
  Har selv prøvet at så tomater i år, men har sået i såjord uden gødning. De ser fine ud, men er ikke så store endnu. Hvis du ikke har andre steder at placere dine lathyrus, kunne de være rigtigt fine i dine høje krukker evt med stativer af pil - bare husk de ikke kan tåle acetylsalisylsyren i friske pil...
  Hilsen Susanne

  SvarSlet