Sider

tirsdag den 2. april 2013

Prinkletid

Dejligt at vejret endelig viser sig lidt fra den bedre side. Sikke et par dejlige dage det har været.. Håber inderligt at det sne de siger der kommer på torsdag, holder sig væk, for nu gider vi da virkelig ikke at se på det mere.

Jeg er gået i gang med priklearbejdet herhjemme. Der er jo ikke så meget at prikle som jeg havde regnet med desværre men lidt er da klart.
Mine akelejer har jeg priklet om i forgårs.
I min frøbakke hvor akelejerne var sået kom der også andet op. Jeg er næsten sikker på det ikke er ukrudt men jeg ved altså ikke helt hvad det er.De ligner dog unægteligt det samme som står i den bakke hvor jeg har sået digitalis.
Er der nogen der kan se det (ved det er svært) om det er digitalis spirer eller om det er noget ukurent af en slags?? Det er ikke umuligt at jeg har begået en fejl ved såning idet jeg ikke vaskede hænder mellem hver slags spirefrø og dermed godt kan have haft digitalisfrø på fingrende da jeg har spredt akelejefrøene ud.

Men under alle omstændigheder skal de også snart prikles og det samme skal tomaterne. De Bliver gudskelov ikke så ranglede som jeg havde frygtet i og med de bliver nødt til at stå i vindueskarmen frem for drivhuset.
Nu er det snart agurkernes og græskarfrøenes tur til at blive sået.
Jeg forspirrer ingen sommerblomster i år for jeg er lidt i tvivl om, hvor jeg skal have dem endnu og derfor venter jeg hellere.

God tirsdag til jer alle.

5 kommentarer:

 1. Jeg er ret sikker på, at det er digitalis spirer, det ligner meget.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder med fru Høneballe.

   Slet
 2. Dine akelejer ser fine ud. Jeg skal også igang med at prikle, men når vejret er så fint, trækker det mere med at komme ud.
  Sjovt med overraskelser:-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud, tror også det er digitalis. Herligt med de små spæde planter, endnu et forårstegn. Hav en dejlig dag.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 4. Gad vide om dine Digitalis er kommet op i den anden bakke, eller om du måske har sået det hele oveni hinanden i én bakke. Lige sådan en lille fejl kunne sagtens være forekommet herhjemme ;-)
  Hilsen Susanne

  SvarSlet